Продължете към съдържанието

Прехвърляне на видеозаписи от касети, камери и фотоапарати

Средният живот на домашните видеокасети е около десет години. Поради бързото технологично развитие вече сме заменили оборудването, което използваме за гледане на VHS видеокасети с DVD плейъри, компютри, лаптопи и мобилни устройства. Освен това, макар и здрави, лентите на старите видеокасети са направени от материали, които деградират с течение на времето. Чувствителни са към обикновени домашни явления, като прах, косми и влага. Всеки път, когато гледате и пренавивате оригиналната си видеокасета, тя бавно се износва. След като прехвърлите касетите си в цифров формат, безопасно можете да гледате видеото, колкото често пожелаете, без да губите качеството. Веднъж цифровизиран, вашият видео материал, може да бъде съхранен допълнително на компютър или външно устройство, за максимална сигурност.

Типове видеокасети, които можете да прехвърлите в Бо Студио:

В Бо Студио можете да прехвърлите вашите видеокасети  в цифров файл или DVD. Работим с форматите VHS, VHS-C, S-VHS, MiniDV, Video-8,
HI-8, and Digital-8 tapes, както PAL, така и SECAM и NTSC, както и с всички марки любителски видеокамери. 

Прехвърляне от VHS на DVD

VHS / S-VHS

Прехвърляне от VHSC на DVD

VHS-C

Прехвърляне от Video8 на DVD

8mm / HI-8 / Digital-8

Прехвърляне от MiniDV на DVD

MiniDv

Нашите специалисти в Бо Студио могат да ви помогнат, в случай че не сте сигурни какъв тип касета имате. Можете да се обадите на телефоните в студиото или да ни пишете, използвайки формата за контакт. Цифровизираме също любителски 8 мм кинофилми – информация и цени за тази специална услуга можете да намерите тук.

Цифровизиране на видеозаписи

В Бо Студио можете да прехвърлите вашите лични и служебни видеозаписи от видео касети или видеокамери в предпочитан от вас, удобен формат. Ще запишем видео материала върху подходящ носител – външен хард диск (HDD), флаш памет, DVD диск и др. Така ще можете да гледате отново старите семейни записи или да ползвате архивните кадри за професионални цели.

На нас можете да разчитате и за много следващи услуги, свързани с обработка на вашето видео – редактиране, видеомонтаж и промяна на файлов формат – включително от NTSC  към PAL и обратно, подбор на отделни кадри или епизоди от видеоматериала ви, сглобяване (обединяване) на части от записите, добавяне на музика, надписи и т.н.

Прехвърляне от видеокасети на хард диск

Искате ли да гледате отново старите видеокасети?
Свържете се с нас.

С какво се отличават услугите на Бо Студио:

Богат професионален опит

Бо Студио съществува от 2006 година и от самото начало се профилира в работата с клиентски видеоматериали. Знаем как да съхраняваме и как да работим с вашите касети, камери и фотоапарати. Внимателни и отговорни сме към тях. Актуализираме техниката и софтуеъра, които използваме в процесите на цифровизиране и по-нататъшна видеообработка. Имаме лично отношение към всяка поръчка и към всеки клиент.

Професионална техника

Бо Студио разполага с необходимата техника и богат набор от различни видео устройства и видеокамери, за да гарантираме възможно най-доброто възпроизвеждане на вашите видеозаписи. Използваме професионална техника, софтуер за цифровизация и допълнителна обработка на всички видеоматериали. Имаме дългогодишен опит в областта на цифровизирането и видеообработката.

Услуга съобразена с вашите нужди

Интересуваме се и се съобразяваме с желанията на клиентите ни. Прехвърляме от видеокасетите и камерите само онези записи, от които се нуждаете. Получавате и заплащате само онези материали, които са ви нужни. Допълнително, ако желаете, ще комбинираме записи от различни касети, ще съчетаем файловете от камерата или фотоапарата в едно видео. Ще разделим дългите тричасови VHS касети на по-малки части, за удобство при гледането. Ще направим и каквото още ни подскажете, че желаете.

Без автоматизация на процеса

Работим лично и с внимание. Всеки видеоматериал се преглежда от видеомонтажист, който при необходимост прилага корекции, за да го подобри. Отстраняват се увредени участъци, където липсва запис. Балансират се цветовете и се изравнява нивото на звука. Вие получавате приятен за гледане материал и заплащате само чистото му времетраене. Гарантираме максимално качество на услугата.

Услугата се извършва на място в Бо Студио

Цялостната услуга за прехвърляне на видеокасети или записи от камери в цифров формат се изпълнява в офиса на нашето студио в София. Ние нямаме подизпълнители и външни услуги. Съхраняваме отговорно вашите видеокасети и видеокамери, без да напускат офиса ни. Цялата обработка се извършва единствено от нашите специалисти, с което гарантираме сигурност и конфиденциалност на услугата.

Цифровизиране на видео касети
Цифровизиране на VHS
Ремонт на VHS касети

Свържете се с нас

Работно време

10:00 – 18.00
понеделник – петък

Контакти

02 974 42 92
0884 19 45 40
0888 66 42 11
office@bostudio.bg

Адрес

София,
Метростанция „Младост 1“,
Търговски център „Рея“,
етаж 2, офис 54
(Младост 1, до блок 74)