КОРЕКЦИЯ НА СНИМКИ
CКАНИРАНЕ, РЕСТАВРАЦИЯ И ретуш

Корекция на снимки, които пазите на хартия е възможна! Уникално е, колко много може да бъде направено чрез сканиране, реставрация и ретуш, за фотографии, които са били повредени или просто състарени от времето!

Поправки на хартиени фотографии се правят, ако снимката е пожълтяла, скъсана или с наранени краища; ако е била залята с течност, настъпена или прегъната; ако липсва част от образа, има драскотини, намачкани ъгли или просто е „дорисувана” от детето ви, когато е било мъничко.

Съвременните цифрови технологии позволяват чудеса! Ще останете истински изненадани, до каква степен един кадър може да бъде обработен и възстановен почти като оригинала. А понякога и по-добре!

Какви корекции на снимки са възможни?

Ако имате стари фото албуми на хартия, които бихте искали не просто да съхраните в цифров вид, но и да „подмладите”, чрез подходящи корекции на снимките, ето с какво можем да ви бъдем полезни в Бо Студио.

На първо място, ще извършим сканиране на вашите снимки с достатъчно голяма резолюция, позволяваща по-нататъшна обработка. Ще направим основните необходимите цветови корекции, отстраняване на най-видимите драскотини, петна или други дефекти.

След това, всичко зависи от вашите желания. Можем да „сглобим” разкъсана снимка, да „дорисуваме” липсващи участъци, да „изгладим” намачканите крайща, да премахнем случайно попаднали в кадъра хора и предмети. Можем да отстраним всички повреди по изображението – смачквания, петна, драскотини, точки, прегъвания, следи от разляти течности, надрасквания с химикал. Всичко това се постига чрез реставрация и ретуш техники.

Дори и снимките, които нямат груби дефекти, могат да бъдат подобрени, чрез подходящи корекции. Това са увеличаване на контраста, премахване на „було ефект”, подсилване на твърде светли участъци или изсветляване на твърде тъмни, промяна на цветовете към по-близки до действителните, премахване на пожълтяването от времето, или добавяне на „ретро” цветови ефект.

Допълнително можем да отделим в индивидуална снимка всеки от „героите” на оригинала, както и разбира се можем да съберем в един кадър хора от различни снимки, а защо не и от различни епохи…

Споделете ни идеите, които искате да осъществите и ние ще ги превърнем в реалност!

Photo restoration servicesРеставриране на снимки
реставрация на силно повредена снимкавъзстановяване на силно повредена снимка

Свържете се с нас

Работно време

10:00 – 18.00
понеделник – петък

Контакти

телефон: 02 974 42 92
мобилен 1: 0888 66 42 11
мобилен 2: 0884 19 45 40
имейл: office@bostudio.bg

Адрес

Sofia,
Mladost 1 Metro Station,
Reya Trade Center,
floor 2, office 54